lauantai 5. heinäkuuta 2014

Sielunpuolenmustelmien tekemiseen ei yleensä käytetä hampaita





On pakko kertoa että me tapeltiin siskon kanssa. Meillä oli vähän pientä erimielisyyttä ja sitten meidän hampaat vaan osu toisiimme ja sitten alko rähinä. Mama irrotteli meitä toisistamme ja minä jouduin aidan taakse suuntana alakerta ja sisko jäi nuolemaan sen haavoja yäkertaan kissojen sviitin viereen. Minä nuoleskelin alakerrassa.Sitten rauhotusajan jälkeen me mentiin vielä extralenkille kylänraitille niin että ajatukset ja mieli tuulettuu kunnolla ja kiukku häviää. Se otti aika kovalle se kiukkumieli ja se kun satutin siskoa. Tärisin vielä aika pitkänaikaa koko tapahtuman jälkeen

Voi myöskin satuttaa niin ettei jää hampaanjälkiä näkyviin. Joskus joku voi tehdä sieluun mustelmia. Minullakin on yksi joka on vielä aika kipeä. Se tuli sillon missikisoissa kun en osannu olla kaikkein parhaimmassa missiseisonnassa niin yksi toinen koila kun osasi sanoi minulle basenjien kielellä että pysy pois täältä ruipelo. En sillon kertonut kenellekkään mutta nyt kerron ja toivon, että voin unohtaa ne sanat ja mustelma sielun sisällä alkaa paranemaan. Tavalliset mustelmat on värillisiä ja niistä huomaa kun ne on poisssa. Sielupuolen vammat on aika näkymättömiä ja niitten tekemiseen ei yleensä käytetä hampaita.

On ihan sama onko ihminen tai pikkukoila sillon kun satutetaan sieluun tai nahkaan niin se sattuu. Siksi vaan halusin vielä ennen nukkumaanmenoa nopeesti kertoa, että pyysin siskolta anteeksi ja lipasin sen haavaa jonka tein. Niin ei jää olemaan sisäisiä vammoja sielunpohjalle. Ulkopuoliset haavat paranee kun niihin laittaa pepanteenia. Oliskohan ollenkaan mahdollista että voitais kaikki yrittää olla tekemättä niitä vammoja minnekkään. Ja jos on rähinäpäissään tullu sanottua basenjin tai vaikka ihmisenkielellä pahoja asioita toiselle niin vois pyytää anteeks ja tarvittaessa vaikka jättää tutulle lenkkireitille pissanmuotoisen tekstiviestin tai ihminen vois vaikka laittaa kännykällä sydämiä tulemaan lisäksi. Ja lopuksi vois vaikka halata. 

 
    Hyvää yötä t. Jada

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti